Oscars 2021 | Οι stars δεν θα φορούν προστατευτική μάσκα

Το ένα τρίτο του προϋπολογισμού του show θα δοθεί στα μέτρα προστασίας κατά της covid-19.

Η 93η τελετή απονομή των βραβείων Oscar θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου με τους διάσημους να παρακολουθούν από κοντά τη βραδιά και όχι από τις οθόνες του υπολογιστή τους. Άλλωστε, όπως ανακοινώθηκε, η Ακαδημία Κινηματογράφου σκοπεύει να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορονοιού, δίνοντας το ένα τρίτο του προϋπολογισμού του show στα μέτρα προστασίας.

Οι διάσημοι που θα ανέβουν στη σκηνή αλλά και οι συνοδοί τους που θα παρακολουθούν από κοντά την τελετή δεν θα χρειαστεί να φορέσουν μάσκες προστασίας όσο τους δείχνει η κάμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety. Όταν όμως η κάμερα δεν τους δείχνει αλλά και όταν βρίσκονται τα παρασκήνια θα πρέπει να φορούν τη μάσκα προσώπου.

Φέτος, η αίθουσα θα φιλοξενεί μόνο 170 άτομα με τους διοργανωτές να έχουν κανονίσει έτσι τη βραδιά ώστε οι διάσημοι να εναλλάσσονται μέσα στην αίθουσα. Φυσικά όσοι μπαίνουν μέσα θα κάνουν rapid test.

Όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί του show, Jesse Collins, Stacey Sher και Steven Sodebergh οι αναφορές για τον covid δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια της βραδιάς ενώ και οι μάσκες θα παίξουν ένα "πολύ σημαντικό ρόλο" στην πλοκή της τελετής που φέτος θα έχει μια κινηματογραφική χροιά.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ