Cara Delevingne | "Η παιδική μου ηλικία ήταν αγχωτική για υπήρχε χάος στην οικογένειά μου"

Το διάσημο μοντέλο μιλάει για τον εθισμό της μητέρας της στην ηρωίνη και τα δύσκολα παιδικά χρόνια της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Cara Delevingne έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο βρετανικό Harper’s Bazaar για τον εθισμό της μητέρας της στην ηρωίνη αλλά και τον χαοτικό τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε εκείνη και οι αδελφές της, Poppy και Chloe.

Όπως είπε το 29χρονο μοντέλο και ηθοποιός η ζωή της ήταν ιδιαίτερα αγχωτική καθώς μεγάλωνε, ειδικά μετά την διάγνωση της μητέρας της με διπολική διαταραχή. "Όλοι περνάνε κάτι με την οικογένειά τους" εξήγησε η Cara, προσθέτοντας πως "νιώθω πως η ζωή μου ήταν πολύ αγχωτική γιατί υπήρχε χάος και δεν ήξερα αν οι άνθρωποι ήταν καλά ή όχι", αναφερόμενη στην μητέρα της, Pandora.

Πέρα από τα προβλήματα της μητέρας της, η Cara αντιμετώπιζε και τα δικά της θέματα με την ψυχική της υγεία. Κάποια στιγμή, μάλιστα, αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο όπου φοιτούσε στο Hampshire της Αγγλίας. "Παράτησα το σχολείο και πραγματικά ήθελα απλά να αποδείξω ότι δεν ήμουν το ρεμάλι που πίστευα ότι ήμουν. Όταν παλεύεις με την ψυχική σου υγεία, δεν μπορείς να δεις τίποτα, σε τυφλώνει".

Σε ηλικία 17 ετών, η Cara ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο, όμως συνέχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα. Στα πρώτα της βήματα έπασχε από σοβαρή κατάθλιψη και άγχος ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να συμβιβαστεί με την σεξουαλικότητά της. Τελικά το 2017 αποκάλυψε ότι είναι pansexual και όπως συνειδητοποιεί τώρα "θα μισούσα λιγότερo τον εαυτό μου στην εφηβεία" εάν υπήρχαν περισσότερα πρότυπα της LGBTQ+ κοινότητας.

Αυτή την περίοδο, η Cara ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ με το BBC για το φύλο και τη σεξουαλικότητα ενώ δηλώνει ότι θέλει να γίνει μητέρα. "Θέλω να κάνω μωρά. Αλλά όχι ακόμα. Αγοράζω παιδικά ρούχα για το μελλοντικό παιδί μου που δεν υπάρχει. Τα παιδικά παπούτσια με τρελαίνουν, μου ραγίζουν την καρδιά. Πήγα για ψώνια πρόσφατα και αγόρασα αυτά τα μικροσκοπικά Air Jordans που είναι μοβ και έχουν ένα λιοντάρι πάνω".

Διαβάστε Επίσης