Kate Middleton | Ο πολύτιμος ρόλος του συζύγου της, πρίγκιπα William, στην ανάρρωσή της

Όσο η πριγκίπισσα της Ουαλίας δίνει τη δική της μάχη, ο πρίγκιπας William παραμένει το μαξιλάρι ασφαλείας της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με τρόπο λυρικό μα συνάμα ρεαλιστικό, ο πρίγκιπας William αποτελεί το στήριγμα, το μαξιλάρι της συζύγου του, Kate Middleton, όσο εκείνη δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. 

"Είναι ένα πολύ αξιόπιστο, δυνατό άτομο. Δεν αισθάνεται απομονωμένη σε αυτό εξαιτίας του William, ο οποίος είναι ακριβώς δίπλα της", αναφέρει στο περιοδικό PEOPLE ένας παλιός οικογενειακός φίλος.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέφερε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της που ανακοίνωσε τα νέα της υγείας της ότι ο σύζυγός της, με τον οποίο είναι μαζί σχεδόν 13 χρόνια, είναι "μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και ηρεμίας".

"Αυτό έχει να κάνει με την υποστήριξή της και με το να νιώθει ότι την υποστηρίζουν. Είναι μια κοινή προσπάθεια. Δεν αισθάνεται καθόλου απομονωμένη", συμπληρώνει το ίδιο άτομο. "Η πυρηνική οικογένεια που έχουν δημιουργήσει τόσο καλά είναι μια τεράστια υποστήριξη όχι μόνο γι' αυτόν αλλά και για την Kate". 

Οι γονείς της Kate, Carole και Michael Middleton, είναι μια επιπλέον πηγή βοήθειας, με την Carole να συνοδεύει την κόρη της στο σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά. Εν τω μεταξύ, τα αδέλφια της βασίλισσας, η Pippa και ο James ζουν επίσης κοντά. Ο Τζέιμς μοιράστηκε μια συγκινητική δήλωση στο Instagram συνοδευόμενη από μια throwback φωτογραφία του ίδιου και της Kate όταν ήταν γράφοντας: "Με τα χρόνια, έχουμε ανέβει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα σκαρφαλώσουμε και αυτό μαζί σου".

Ενώ η πριγκίπισσα Kate επέλεξε συνειδητά να γυρίσει μόνη της το προσωπικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα για τα νέα της υγείας της, ο πρίγκιπας William ήταν δίπλα της σε κάθε της βήμα. "Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή τους και ξέρω ότι προτεραιότητά τους θα είναι να φροντίζουν ο ένας τον άλλον", εξηγεί ο οικογενειακός φίλος. "Η προτεραιότητά του είναι η οικογένειά του και οι άλλες ερωτήσεις μπορούν να περιμένουν", συμπληρώνει.

Διαβάστε Επίσης