Αυτά τα πέδιλα είναι τάση και δεν χρειάζεται να περιμένετε το καλοκαίρι για να τα φορέσετε

Το στιλ που ξεχωρίζει ανάμεσα στα πέδιλα της σεζόν.

Στο άκουσμα της λέξης "πέδιλα", η σκέψη μας πηγαίνει αυτομάτως στο καλοκαίρι. Η περίοδος της άνοιξης, που διανύουμε αυτή τη στιγμή, εστιάζει ακόμα σε κλειστού τύπου παπούτσια, όπως οι μπαλαρίνες και τα sneakers, όμως η διάθεση του καιρού εμπνέει και για πιο καλοκαιρινές επιλογές. Άλλωστε, μάλλον δεν θα αργήσουμε να φορέσουμε ανοιχτά παπούτσια, όπως τα σανδάλια, αν ο καιρός επιμείνει να είναι ζεστός. Κι αν πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου, η μόδα έχει ξεχωρίσει ένα συγκεκριμένο στιλ παπουτσιών που βολεύονται κάπου ανάμεσα στους χαρακτηρισμούς "κλειστό" και "ανοιχτό": τα fisherman sandals

Διαβάστε Επίσης

Αν ρίξετε μια ματιά στις συλλογές με πέδιλα & σανδάλια που κάνουν τώρα drop, θα ανακαλύψετε πολλά σχέδια σε τύπου fisherman σανδάλια: από τα πιο "αυστηρά" που προτείνονται σε combos με κοστούμια μέχρι τα πιο χαλαρά που μοιάζουν έτοιμα για τις πρώτες αποδράσεις στη θάλασσα και συνδυάζονται τέλεια με βερμούδες και λευκά φορέματα. Τα fisherman sandals, βεβαίως, δεν αποτελούν μια top τάση ανάμεσα στις προτεινόμενες της σεζόν Α/Κ 2024, τα είδαμε όμως στα runways της Loewe και του JW Anderson - που μοιράζονται, ασφαλώς, τον ίδιο καλλιτεχνικό διευθυντή, τον Jonathan Anderson. Στη συλλογή της Loewe συναντάμε κι ένα από τα iconic ζευγάρια αυτής της σεζόν, το μοντέλο "Campo" που έρχεται σε εκδοχή wedge. 

Loewe SS24
Loewe SS24

JW Anderson SS24
JW Anderson SS24

Τα πέδιλα τύπου fisherman, είτε φλατ είτε με λίγο τακούνι, μπορείτε να αρχίσετε να τα φοράτε από τώρα και σίγουρα η παρουσία τους με τέτοια ποικιλία στις συλλογές της Άνοιξης 2024 διαγράφει ένα micro-trend ιδιαίτερα κομψό και άνετο για αυτή την εποχή και το καλοκαίρι. 

Editor's choice 

Fisherman σανδάλια, JW Anderson.

"Campo" σουέτ πλατφόρμες, Loewe.

Φλατ σανδάλια Tod's, Tod's boutique & Kalogirou.

Fisherman σανδάλια, The Row.

Σανδάλια "Homeria", Ancient Greek Sandals.

Φλατ πέδιλα με λουριά και αγκράφα, Massimo Dutti.

Fisherman σανδάλια, Marni.

Πέδιλα λουριά δέρμα, Mango.