Hailey Bieber | Αυτό είναι το ελληνικό skincare προϊόν στο οποίο ορκίζεται

Δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ των διακοπών της.

Η Hailey Bieber είναι από τις λίγες celebrities που δεν λάνσαραν απλά μία σειρά με προϊόντα περιποίησης επειδή είναι τάση, αλλά επειδή όντως ασχολείται με το skincare και αναζητά διαρκώς το επόμενο σπουδαίο προϊόν, που θα την εντυπωσιάσει αρκετά έτσι ώστε να το εντάξει στη ρουτίνα της. 

Διαβάστε Επίσης

Αν και η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο τα προϊόντα του δικού της brand, Rhode, για το σώμα της χρησιμοποιεί προϊόντα άλλων εταιρειών, ανάμεσά τους κι ένα με ελληνική υπογραφή, το οποίο της εξασφαλίζει το πιο βαθύ μαύρισμα.

Όπως φέρετε να αποκάλυψε σε ένα fan account, το καλοκαίρι έχει πάντα στο νεσεσέρ της παραλίας το Carroten gel για πολύ έντονο μαύρισμα. Πρόκειται για ένα πραγματικά viral προϊόν, το οποίο χάρη στο μοναδικό συνδυασμό φυσικών ελαίων στη σύνθεσή του ενισχύει το μαύρισμα . Το Carroten Intensive Tanning Gel προσφέρει πολύ έντονο, άμεσο και βαθύ μαύρισμα με το αυθεντικό άρωμα Carroten. Παράλληλα, βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, προστατεύοντάς τη από το ξεφλούδισμα, με τον συνδυασμό αντιοξειδωτικών βιταμινών Α & Ε. 

carroten
Καθώς δεν περιέχει καθόλου SPF, όπως αποκάλυψε στο μήνυμά της προς το fan account, το αναμιγνύει με το αντηλιακό της. Μία από τις αγαπημένες της επιλογές για το σώμα είναι το Capital Soleil Protective Water Hydrating με SPF50 της Vichy, ένα αντηλιακό σπρέι σε μορφή νερού που περιέχει υαλουρονικό οξύ και είναι ιδανικό τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Το συγκεκριμένο αντηλιακό εκτός από το ότι προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες, χαρίζει επίσης πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία, απαλή και λαμπερή. 
αντηλιακό

Διαβάστε Επίσης