Ο Paul McCartney στέλνει το δικό του μήνυμα για τον George Floyd

Όσα έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Paul McCartney ζητά με τη σειρά του να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του George Floyd. Με μία ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε την οργή του και ανέτρεξε σε ένα περιστατικό το 1964 όταν οι Beatles αρνήθηκαν να παίξουν σε διαχωρισμένο κοινό.

"Το 1964 οι Beatles επρόκειτο να παίξουν στο Jacksonville των ΗΠΑ. Όταν μάθαμε πως θα παίξουμε μπροστά σε διαχωρισμένο κοινό νιώσαμε ότι ήταν λάθος. Είπαμε δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Και η συναυλία που δώσαμε τότε εκεί ήταν η πρώτη σε μη διαχωρισμένο κοινό. Στη συνέχεια σιγουρευτήκαμε ότι αυτός ο όρος θα έμπαινε στο συμβόλαιό μας. Για εμάς ήταν κοινή λογική", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Είμαι αηδιασμένος και οργισμένος που είμαστε σχεδόν 60 χρόνια μετά και ο κόσμος είναι σοκαρισμένος από τις τρομακτικές σκηνές της παράλογης δολοφονίας του George Floyd από τα χέρια του αστυνομικού ρατσισμού, μαζί με αμέτρητους άλλους που υπήρξαν πιο πριν. Θέλω δικαιοσύνη για την οικογένεια του George Floyd. Θέλω δικαιοσύνη για όσους πέθαναν και υπέφεραν. Το να μην πεις τίποτα δεν είναι επιλογή", τόνισε ο διάσημος μουσικός.

Πηγή: madamefigaro.gr