Τότε και τώρα | Η φωτογραφίες της Christie Brinkley που δείχνουν ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου από τα 70s

To 67χρονο μοντέλο πόζαρε με μαγιό όπως και τη δεκαετία του ’70.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Christie Brinkley εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά τους fans της ανεβάζοντας μια εντυπωσιακή φωτογραφία της με μαγιό.

Το 67χρονο μοντέλο δείχνει ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου από τη δεκαετία του ΄70 όταν πόζαρε για τα περιοδικά με σέξι μαγιό. Η Christie ανέβαζε μια πρόσφατη φωτογραφία της από τη φωτογράφιση για το περιοδικό Sports Illustrated με μια παλιά της φωτογραφία κι έγραψε στη λεζάντα: "συνεργάζομαι με την Siswim από τα 70s μέχρι τώρα που είμαι σχεδόν 70 και εκτιμώ και συγχαίρω το γεγονός ότι αγκαλιάζουν τις γυναίκες και δείχνουν στον κόσμο ότι όταν μια γυναίκα νιώθει όμορφη είναι όμορφη".

Στην παλιά φωτογραφία της, η Brinkley φορούσε ένα color-blocked ολόσωμο μαγιό ενώ κάθεται σε ένα βράχο στην παραλία ενώ στην πρόσφατη φωτογραφία της φοράει ένα μαύρο ολόσωμο με cutouts.

"Όταν μια γυναίκα ανοίγει ένα περιοδικό και βλέπει κάποιον που της μοιάζει, ίσως αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να έχει αυτοπεποίθηση" έγραψε εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι να εκπροσωπούνται και οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας στα περιοδικά.

Η Christie έχει αναφερθεί στο παρελθόν για το πως καταφέρνει να διατηρεί ένα ισορροπημένο και υγιές lifestyle που την δείχνει να είναι τόσο φρέσκια. Το μυστικό της, όπως έχει πει, είναι να συνεχίζει να απολαμβάνει αυτά που της αρέσουν όπως ένα ποτήρι κρασί ή λίγο τυρί. Αυτό, όμως, που πιστεύει ότι την βοηθάει να έχει το καλύτερο κίνητρο για να είναι υγιής είναι τα σκυλιά της: "Όταν έχεις κατοικίδια , θέλεις να είναι δίπλα σου όσο περισσότερο γίνεται" είχε πει ενώ είχε μιλήσει και για τα οφέλη της γυμναστικής ενώ κάνει βόλτα τα σκυλιά της.

Διαβάστε Επίσης