Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt "δείχνουν να φλερτάρουν"

Οι πρώην σύντροφοι έχουν ένα "υπέροχο δέσιμο" όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι fans της Jennifer Aniston και του Brad Pitt μπορεί να ενθουσιαστούν με τα πρόσφατα νέα για τη φιλία τους. Όπως αναφέρει μια πηγή στο Us Weekly, "ο Brad και η Jen έχουν μια υπέροχη σχέση και μπορεί ενίοτε να φαίνεται ότι φλερτάρουν. Καταλαβαίνει ο ένας το χιούμορ του άλλου και έχουν μια μεταδοτική ενέργεια όταν είναι μαζί, αλλά επιμένουν ότι είναι καθαρά πλατωνικό και τίποτα περισσότερο από αυτό". 

Τα τελευταία χρόνια, το πρώην ζευγάρι φαίνεται ότι έχει αναθερμάνει τις σχέσεις του. Σύμφωνα με την πηγή: "Η Jen χρειάστηκε χρόνο για να ξεπεράσει ό,τι συνέβη με τον Brad το 2005 ... Πήραν τον χρόνο τους, γνωρίζοντας την υστερία που προκύπτει από τους fans σχετικά με τη σχέση τους. Ο δεσμός τους είναι σταθερός, έχουν περάσει πολλά μαζί". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εικασίες σχετικά με τη σχέση τους αυξήθηκαν μετά τον χωρισμό του Pitt από την Angelina Jolie το 2016. Έκτοτε, φαίνεται ότι το πρώην παντρεμένο ζευγάρι έχει επανασυνδεθεί φιλικά. Τον Φεβρουάριο του 2019, ο Pitt βρέθηκε στο party της Aniston για τα 50κοστά της γενέθλια ενώ νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο Pitt έλαβε επίσης πρόσκληση για το χριστουγεννιάτικο party που διοργάνωσε η ηθοποιός.