Η βασιλική οικογένεια προσλαμβάνει βοηθό οικονόμου

Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία για όποιον θέλει να αλλάξει καριέρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το 2020 τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο για όσους ψάχνουν νέα δουλειά. Αν κάποιος είναι fan της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και πάντα ήθελε να εργαστεί για τη βασίλισσα Ελισάβετ, ίσως τώρα να έχει την ευκαιρία. Το Royal Household έχει ήδη βγάλει μια αγγελία στην οποία ζητάει βοηθό οικονόμου και μάλιστα με αρκετά προνόμια. 

Σύμφωνα με την αγγελία "ο ρόλος θα είναι στο κάστρο του Windsor αλλά θα περιλαμβάνει και ταξίδια στις υπόλοιπες βασιλικές κατοικίες". Οπότε ο τυχερός που θα πάρει τελικά τη θέση θα δουλέψει κοντά στους Meghan και Harry αλλά θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και άλλα ακίνητα της βασιλικής οικογένειας. 

Σχετικά μετα προσόντα η αγγελία λέει πως "εμπειρία σε αντίστοιχη θέση θα θεωρηθεί προσόν, αλλά δεν είναι απαραίτητη. Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για την την προνοητικότητά σας και την ικανότητά σας να αναλάβετε νέες προκλήσεις". Επιπλέον υπάρχει η επιλογή να μείνει κανείς μέσα στη βασιλική κατοικία, κάτι που είναι πραγματικά εντυπωσιακό, ακόμα και αν σημαίνει την αντίστοιχη προσαρμογή του μισθού. 

Όσοι θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή λοιπόν το 2020, καλά θα κάνουν να ετοιμάσουν το βιογραφικό τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ