Η πρώτη ταινία της Jennifer Lawrence στο Netflix είναι γεγονός

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Lawrence συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Netflix, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία με τίτλο "Don’t Look Up" που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο έτος από τη δημοφιλής πλατφόρμα. 

Η υπόθεση της ταινίας αφορά δύο αστρονόμους που παλεύουν να σώσουν τον πλανήτη από έναν επικίνδυνο αστεροειδή και να προειδοποιήσουν τους πολίτες. Η Lawrence θα υποδυθεί την αστρονόμο που προσπαθεί να προσεγγίσει τον Τύπο, έτσι ώστε να δημοσιοποιηθεί η θεωρία περί καταστροφής. 

Η πρώτη ταινία της Jennifer Lawrence στο Netflix είναι γεγονός

Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για τους υπόλοιπους ηθοποιούς της ταινίας, αλλά αναμένεται να έχει κωμικό χαρακτήρα. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Αdam McKay πού δημιούργησε και τις ταινίες "Anchorman", "The Big Short" και "Succession", μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για αυτή την συνεργασία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


"Είμαι ενθουσιασμένος που θα κάνω αυτή τη ταινία με την Lawrence. Είναι μια ηθοποιός "δυναμίτης”, και το γεγονός πως το Netflix βλέπει την ταινία ως μια παγκόσμια κωμωδία θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για εμένα και την ομάδα μου, με ένα συναρπαστικό τρόπο που μας δίνει κίνητρο", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός συνεργάζονται για ακόμη ένα project, όπου η Lawrence θα υποδυθεί την Elizabeth Holmes, ιδρύτρια της εταιρείας Theranos.