Ο λόγος της Rihanna που όλοι πρέπει να ακούσουν σήμερα

Όσα είπε στην 51η τελετή απονομής των NAACP Image Awards.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Rihanna μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να ενωθούν όλοι οι άνθρωποι για τη μάχη κατά της ανισότητας, στο λόγο που έβγαλε στην 51η τελετή απονομής των NAACP Image Awards το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο λόγος της Rihanna που όλοι πρέπει να ακούσουν σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Εάν έχω μάθει κάτι, αυτό είναι ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε αυτόν τον κόσμο", είπε. "Δεν μπορούμε να το κάνουμε, αν είμαστε χωρισμένοι. Δεν μπορώ να το τονίσω αυτό αρκετά", πρόσθεσε. "Πόσοι από εμάς σε αυτό το δωμάτιο έχουμε συναδέλφους, συντρόφους, φίλους από άλλες φυλές, φύλα, θρησκείες; Σηκώστε τα χέρια", ζήτησε από τους καλεσμένους. "Το ξέρετε ότι σας συμπαθούν, σωστά; Άρα είναι και δικό τους πρόβλημα. Όταν βλέπετε λοιπόν πορείες και διαμαρτυρίες για τους Michael Brown, Jrs. και Atatiana Jeffersons του κόσμου, πείτε στους φίλους σας να συμμετέχουν", είπε. 

Η ισχυρή ομιλία της αντικατοπτρίζει τη μακροχρόνια δέσμευσή της για τη βελτίωση της ζωής των μειονεκτούντων νέων μέσω του Ιδρύματος Clara Lionel και του προγράμματος Global Partnership for Education and Global Citizen​​​​. Πίσω στην πατρίδα της, στα Μπαρμπάντος, έχτισε ένα υπερσύγχρονο κέντρο για την ογκολογία και την πυρηνική ιατρική για να διαγνώσει και να θεραπεύσει τον καρκίνο του μαστού στο νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Bridgetown.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ