Η Drew Barrymore για την πλασματική πραγματικότητα στο Instagram: "Μη ξεγελιέστε από αυτό που βλέπετε"

Η star μίλησε για το σώμα της μετά τη γέννα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Drew Barrymore χρησιμοποίησε το Instagram για να θυμίσει στους followers της να μη συγκρίνουν τους εαυτούς τους με άλλους, μιλώντας ανοιχτά για το σώμα της μετά τη γέννηση των παιδιών της. 

Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από δύο τελείως διαφορετικές πτυχές της καθημερινότητάς της: μια φωτογραφία της από το promo της τηλεοπτικής σειράς που πρωταγωνιστεί και μία ακόμα εν ώρα προπόνησης. Μαζί με τις εικόνες, η Barrymore σχολίασε για το "rollercoaster” του σώματός της, τις δυσκολίες "να δείχνει ευπρεπής" αλλά και πόσο ευγνώμων νιώθει για όσα μπορεί να κάνει το σώμα της.

"Πηγαίνω πάνω και κάτω. Το rollercoaster του σώματός μου αποτελεί πρόκληση, αλλά είναι μια όμορφη βόλτα. Έκανα δύο παιδιά. Το πιο σημαντικό για μένα σε αυτόν τον πλανήτη είναι να υπάρχω γι΄αυτά" έγραψε η ηθοποιός στο post. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι ένα θαύμα που γέννησα αυτά τα δύο κορίτσια. Οπότε ό,τι έπεται στη συνέχεια μπορώ να το αντιμετωπίσω. Υπήρξαν στιγμές που έκλαιγα μπροστά από την ντουλάπα μου. Δεν ήθελα να ντυθώ. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να δείχνω ευπρεπής. Να προσέχω τι τρώω και να γυμνάζομαι. Μη ξεγελιέστε, λοιπόν, όταν βλέπετε να είναι μια γυναίκα αδύνατη μόλις απέκτησε παιδί. Μη συγκρίνετε τους εαυτούς σας με τα περιοδικά και το κόκκινο χαλί" συνέχισε.