Η Gisele Bündchen χρησιμοποιεί τη λέξη "bonus mom" και είναι πραγματικά γλυκό

Το supermodel μίλησε για τη σχέση που θέλει να έχει με τον γιο του συζύγου της, Tom Brady.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gisele Bündchen μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά της με τον Tom Brady και τη ζωή της ως νέα μητέρα. Απαντώντας σε ερωτήσεις μέσω των Instagram story της, κάλυψε θέματα όπως πώς βρίσκει την ισορροπία στη ζωή της αλλά και τι πιστεύει για τη λέξη "μητριά".

Ο Brady έχει αποκτήσει τον 12χρονο John "Jack" Edward Thomas με την πρώην σύντροφό του, Bridget Moynahan. Όταν το supermodel ρωτήθηκε για το πώς είναι να είσαι μητριά, απάντησε, "Δεν μου αρέσει η λέξη 'μητριά'. Μου αρέσει η λέξη ‘bonus mom’ γιατί νομίζω ότι είναι μια ευλογία στη ζωή μου. Νιώθω τόσο τυχερή που έχω έναν ακόμα μικρό άγγελο στη ζωή μου". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία θαυμάστρια ρώτησε επίσης πώς καταφέρνει να διατηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένεια και την κοινωνική ζωή, ειδικά όταν η ίδια και ο Tom δείχνουν "τόσο πολυάσχολοι".

"Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια μυστική συνταγή. Νομίζω ότι προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν παρόντες με τα παιδιά, όσο είμαστε μαζί τους, να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτά και να τα ακούμε. Δεν έχει να κάνει ποσοτικά με το χρόνο, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί τους" απάντησε.

Η Bündchen και ο Tom Brady παντρεύτηκαν το 2009.  Το ζευγάρι έχει ακόμη δύο παιδιά, τον 10χρονο Benjamin Rein και την 7χρονη Vivian Lake.