Η Jennifer Lopez "λυπήθηκε" επειδή δεν προτάθηκε για Όσκαρ για την ταινία Hustlers

"Νομίζω ότι τους απογοήτευσα όλους".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι "λυπήθηκε" επειδή δεν έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ταινία Hustlers. Η star που υποδύθηκε μία βετεράνο pole dancer, πήρε διθυραμβικές κριτικές για την εμφάνισή της και έλαβε αρκετά βραβεία για το ρόλο της, αλλά δεν προτάθηκε στα βραβεία Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια του Oprah Winfrey's 2020 Vision: Your Life In Focus Tour αυτό το Σαββατοκύριακο, η Jennifer αποκάλυψε ότι "αισθάνθηκε σαν να τους απογοήτευσε όλους".

"Ήμουν λυπημένη γιατί υπήρχε δουλειά πίσω από αυτό. Υπήρχαν τόσα πολλά άρθρα, πήρα τόσες καλές προειδοποιήσεις - περισσότερο από ποτέ στην καριέρα μου - όπως "Θα λάβετε υποψηφιότητα για Όσκαρ, θα συμβεί, αν δεν συμβεί θα είναι τρελοί" δήλωσε η JLo. "Διαβάζω όλα τα άρθρα που γράφουν: "Θα μπορούσε να συμβεί αυτό;" Και δεν συνέβη και ήταν λίγο απογοητευτικό" σχολίασε.

Η ηθοποιός συνέχισε: "Ένιωσα σαν όλη μου η ομάδα - το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας μου ήταν μαζί μου για χρόνια, 20, 25 χρόνια - και νομίζω ότι είχαν πολλές ελπίδες γι' αυτό και το ήθελαν όπως κι εγώ, έτσι ένιωσα ότι τους απογοήτευσα όλους".