Η συνάντηση του Πρίγκιπα Harry με τη βασίλισσα Ελισάβετ μετά την επιστροφή του στο Hνωμένο Βασίλειο

Όλοι αναμένουν την άφιξη της Meghan Markle.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O Πρίγκιπας Harry βρίσκεται στο Λονδίνο για τις τελευταίες εκκρεμότητες πριν αποχωρήσει και επισήμως από τη βασιλική οικογένεια. Ο ίδιος μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο συναντήθηκε με τη βασίλισσα Ελισάβετ σε μια ανεπίσημη συνάντηση. Όσες δυσκολίες κι αν αντιμετώπισαν τους προηγούμενους μήνες, φαίνεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ και ο εγγονός της διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους και πάντα βρίσκουν χρόνο για το καθιερωμένο "english tea”. 

Σύμφωνα με τα βασιλικά Μέσα "Η συνάντηση του Harry με την βασίλισσα, ήταν ένα καθιερωμένο κυριακάτικο lunch μεταξύ γιαγιάς και εγγονού. Τίποτα επίσημο ή σοβαρό".

Η συνάντηση του Πρίγκιπα Harry με τη βασίλισσα Ελισάβετ μετά την επιστροφή του στο Hνωμένο Βασίλειο

O Harry έχει ήδη ξεκινήσει να πραγματοποιεί τις τελευταίες του εμφανίσεις αφού βρέθηκε σε εκδήλωση του Invictus Games Foundation και της εταιρείας τουρισμού Travalyst. Η Meghan Markle αναμένεται να φτάσει στο Λονδίνο την Πέμπτη 5 Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιήσει κάποια ιδιωτικά meetings, κρατώντας χαμηλούς τόνους. Οι τελευταίες βασιλικές υποχρεώσεις του ζευγαριού δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.