Η Donatella Versace και η κόρη της Allegra δωρίζουν 200 χιλιάδες ευρώ σε νοσοκομείο του Μιλάνου

Μητέρα και κόρη υποστηρίζουν το San Raffaele στη μάχη ενάντια του κορωνοϊού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Donatella Versace και η κόρη της Allegra δωρίζουν 200 χιλιάδες ευρώ σε νοσοκομείο του Μιλάνου για να υποστηρίξουν τον αγώνα κατά του κορωνοϊού. Η 67χρονη Επικεφαλής του οίκου και η 33χρονη κόρη της και κληρονόμος της εταιρείας, ανακοίνωσαν ότι προσφέρουν το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό για την ενίσχυση της μονάδας εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο San Raffaele, όπου νοσηλεύεται η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών που νόσησαν από τον ιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Σε εποχές όπως αυτές, είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι και να υποστηρίξουμε όπως μπορούμε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αγωνιζόμενοι κάθε μέρα για να σώσουν εκατοντάδες ζωές", δήλωσε η σχεδιάστρια μόδας. "Γι΄αυτό και η Allegra κι εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε μία προσωπική δωρεά για την ενίσχυση της μονάδας εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο San Raffaele στο Μιλάνο" πρόσθεσε.

"Οι σκέψεις μας είναι σε όλους εκείνους που έχουν πληγεί από αυτή την ασθένεια και σε όλους τους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό που εργάζονται ηρωικά χωρίς διακοπή τις τελευταίες εβδομάδες στην προσπάθεια να φροντίσουν τους αγαπημένους μας. Τώρα είναι που εμείς, ως κοινωνία, πρέπει να σταθούμε ενωμένοι και να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον".

Η Ιταλία έχει τον υψηλότερο αριθμό περιπτώσεων Covid-19 εκτός Κίνας, με τα κρούσματα να φτάνουν τα 17.660 έως το Σάββατο 14 Μαρτίου - και το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της χώρας να μην μπορεί να αντέξει το βάρος της κατάστασης.