Πέντε συμβουλές ζωής από την Gigi Hadid

"To να είσαι πάντα ειλικρινής οδηγεί σε κάτι καλό."

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το διάσημο μοντέλο που κατάφερε να ξεχωρίσει για την πορεία της στη βιομηχανία της μόδας, μίλησε στο αμερικανικό Harper's Bazaar για την ζωή της και τα παιδικά χρόνια που έζησε σε μια φάρμα στη Califonia.  Μοιράστηκε τους μεγαλύτερους φόβους της και τα μαθήματα ζωής που πήρε. 

Να είσαι πάντα ειλικρινής

"Η ειλικρίνεια οδηγεί πάντα σε κάτι καλό. Ακόμη κι αν χρειάζεται να έχετε μια άβολη στιγμή ή συζήτηση, δεν θα γίνει λάθος αν πείτε την αλήθεια. Πάντα θα μάθετε κάτι από αυτό."

Nα είστε ακέραιοι

Η μεγάλη δημοσιότητα που απέκτησε ξαφνικά δεν την έκανε να νιώσει διαφορετικά για τον εαυτό της. "Πιστεύω πως βλέπω πάντα ίδιο τον εαυτό μου. Ακόμη κι όταν είδα τα όνειρα μου να γίνονται πραγματικότητα, ο εσωτερικός διάλογος που είχα με τον εαυτό μου, με βοηθούσε να αμφισβητώ, να παραμένω ακέραια και να εστιάζω εκεί που πρέπει. Είμαι σίγουρη πως όλα όσα περνάμε, καλά ή κακά είναι για το καλύτερο. Προσπαθώ να βλέπω το καλό στους ανθρώπους και να θυμάμαι πως όλοι προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι."

Να εκτιμάτε τα μικρά πράγματα

Το μοντέλο μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στη φάρμα όταν ήταν πιο νέα, και την έμαθε να εκτιμά τα απλά πράγματα στη ζωή. "Με έμαθε να γεμίζω τις μέρες που έχω άδεια με μικρά πράγματα που με κάνουν χαρούμενη. Τέχνη, κηπουρική, yoga, μαγειρική, να περνάω χρόνο με τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τα ζώα μου, χωρίς να ανησυχώ για το πώς δείχνουν τα μαλλιά μου ή αν θα με φωτογραφήσουν. Το να βρίσκομαι μακριά από τη πόλη με κάνει να νιώθω ξανά παιδί, και μου δίνει μια ελευθερία που με θεραπεύει."

Να μαθαίνετε από τα λάθη σας

"Μου αρέσει να προσπαθώ, να κάνω λάθη και να προσπαθώ ξανά. Είναι κάτι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον για μένα, είναι η αγαπημένη μου μέθοδος. Μέσα από τα λάθη μπορείς να μάθεις πολλά". Το μοντέλο μίλησε επίσης για τις ώρες που περνάει στη φάρμα και προσπαθεί πάντα να μαθαίνει κάτι καινούργιο.  Το νέο της πάθος είναι να φτιάχνει καρέκλες. 

Αντιμετωπίστε τους φόβους σας

Στην ερώτηση ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της, μίλησε για το skydiving που έκανε στο Dubai, αφού φοβάται πολύ τα ύψη. " To να καταφέρω να πηδήξω από το αεροπλάνο, ήταν πιο αγχωτικό από το ότι έπεσα. Η θέα ήταν το καλύτερο κομμάτι. Πάντα λέω στον εαυτό μου, πως αν το κάνω ξανά, θα το κάνω κάθε φορά σε διαφορετική τοποθεσία, έτσι ώστε η οπτική μου να είναι μοναδική, ξεχωριστή και αξέχαστη. Ακόμη με τρομάζει αλλά θέλω να το κάνω ξανά. Είναι λυτρωτικό. Θέλω μια μέρα να καταφέρω να επισκεφτώ την Νέα Ζηλανδία και την Ισλανδία, και αν επιτρέπεται να το κάνω εκεί."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ