Το συναισθηματικό post της Tory Burch για τον κορωνοϊό για πολλούς ήταν έκπληξη

Η σχεδιάστρια μοιράστηκε μία εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που εξέπληξε κάποιους από τους fans της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Tory Burch μοιράστηκε ένα μήνυμα με το κοινό της στο Instagram το οποίο περιλάμβανε και μια ανακοίνωση-έκπληξη για πολλούς. Η σχεδιάστρια βρίσκεται επίσης σε κατ’ οίκον περιορισμό όπως σχεδόν όλος ο πλανήτης και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Αφού λοιπόν έδειξε κάποια στιγμιότυπα από το σπίτι της τις τελευταίες μέρες ήρθε η ώρα να μοιραστεί και ένα πιο συναισθηματικό στιγμιότυπο. Η σχεδιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία από το γάμο της. Η έκπληξη βρίσκεται στο γεγονός ότι πολύς κόσμος, όπως αποκάλυψε και η ίδια, δεν ήξερε ότι έχει παντρευτεί. 

"Πολύς κόσμος σχολίασε ότι δεν έχει καταλάβει ότι παντρεύτηκα. Ακριβώς 476 πριν, παντρεύτηκαν τον Pierre-Yves. Δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος από τότε που συνέβη αυτό. Πίστευα πως είναι η εποχή της πολυτέλειας. Τώρα είμαστε πολύ απασχολημένοι με το να δουλεύουμε την εταιρεία μας από το σπίτι με τη νυπέροοχη ομάδα μας, και μοιάζει να έχουμε το χρόνο στα στα χέρια μας. Σκέφτομαι διάφορα πράγματα. Τώρα έχω πιο πολύ χρόνο να σκέφτομαι, να διαβάζω, να είμαι παρούσα, να είμαι με την οικογένειά μου, να μιλάω με φίλους, να βοηθάω τους άλλους. Πολλά έχουν συμβεί τις τελευταίες 476 μέρες. Παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου, και πλέον έχουμε μία οικογένεια με εννιά παιδιά (τρία γιούς, τρία θετές κόρες και τρεις θετούς γιους). Για μένα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να επαναπροσδιορίσω τα πράγματα. Για όσους είναι άρρωστοι προσευχόμαστε μέρα νύχτα. #stayhome #staysafe” έγραψε η Tory Burch.