Η Adwoa Aboah λανσάρει την καμπάνια #CopingTogether

Στόχος είναι να συνδέσει τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια νέα διαδικτυακή πρωτοβουλία, το #CopingTogether, παρουσίασε η Adwoa Aboah μέσα από την πλατφόρμα της Gurls Talk. Στόχος της εκστρατείας είναι η δημιουργική προώθηση των "υγιών, εποικοδομητικών και θετικών τεχνικών αντιμετώπισης" κατά τη διάρκεια της σημερινής πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο εφαρμόζει την κοινωνική απομόνωση, πολλοί αισθάνονται μοναξιά, αβεβαιότητα και φόβο. Η καμπάνια #CopingTogether ενθαρρύνει τον κόσμο να καταθέσουν την τέχνη τους - όπως πίνακες ζωγραφικής, video, γλυπτά ή σχέδια - οτιδήποτε βοηθά στην "επεξεργασία των συναισθημάτων" - στο website ώστε να τη μοιραστούν με την παγκόσμια κοινότητα και μειώσουν το αίσθημα της μοναξιάς.

Η ιδρύτρια Aboah μοιράστηκε τα νέα στο Instagram της για να ενθαρρύνει τους followers της να υποβάλουν το έργο τους. "Αυτές είναι στιγμές αβεβαιότητας και ξέρω ότι όπως και εγώ, πολλοί από εσάς αισθάνεστε ανήσυχοι και ψάχνετε τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης" είπε.

Για το σκοπό αυτό, και στο πνεύμα της ενότητας, το Gurls Talk πήρε την πρωτοβουλία για το Coping Together. Σας προσκαλώ όλους να συμμετάσχετε με τα βίντεο, τις φωτογραφίες, τα ποιήματα, τα δοκίμια, οτιδήποτε σας βοηθά να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας. Ανυπομονώ να δω τη δουλειά σας".

Celebrities όπως η Emilia Clarke και η Leigh-Anne Pinnock θα συμμετέχουν στο #CopingTogether, δείχνοντας πώς χρησιμοποιούν τον χρόνο τους ενώ εφαρμόζουν το self-isolation. Για να καταθέσετε τη δουλειά σας στο Gurls Talk στείλτε με email το έργο σας, το μέρος διαμονής, την ηλικία σας και το IG σας στο info@gurlstalk.com ή κάντε tag στο Instagram (@gurlstalk) με το hashtag #copingtogether.