Billie Eilish | Μιλά για την καραντίνα και για το πώς πολλοί άνθρωποι "θα το θεωρήσουν δεδομένο" όταν βγουν από αυτή

"Αισθάνομαι ότι μόλις μπορέσουμε να δούμε ξανά ανθρώπους και να βγούμε έξω, θα είμαστε τόσο χαρούμενοι και ευγνώμονες και σε περίπου τρεις μέρες, όλοι θα το θεωρήσουμε δεδομένο".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για την κοινωνική απομόνωση κατά τη διάρκεια του lockdown εξαιτίας του κορωνοϊού μίλησε η Billie Eilish, αποκαλύπτοντας ότι ο κόσμος θα το θεωρήσει δεδομένο μόλις βγει ξανά έξω και ότι η ζωή θα γίνει και πάλι όπως πριν.

Μιλώντας στο Telekom Electronic Beats στο τελευταίο τους podcast, η Billie αποκάλυψε πώς βιώνει η ίδια την καραντίνα και ότι απολαμβάνει την παρέα του εαυτού της. "Για να είμαι ειλικρινής δεν ήταν κάτι που ήθελα" απάντησε η καλλιτέχνις στο αν έχει κατεβάσει εφαρμογές όπως το Houseparty, για να κάνει βιντεοκλήσεις με τους φίλους της. "Ακούγομαι εσωστρεφής και μελαγχολική αλλά πραγματικά απολαμβάνω τον χρόνο μόνη μου".

Η ίδια πρόσθεσε ότι έχει να βρεθεί μόνη της από την ηλικία των 12, οπότε είναι πραγματικά χαρούμενη που μπορεί να περνάει χρόνο με τον εαυτό της. Αν όμως ακολουθείτε την Billie στο Instagram θα έχετε διαπιστώσει ότι δεν είναι τελείως μόνη της, αφού πρόσφατα υιοθέτησε δύο σκυλάκια, τον Jim και τη Miss Maudie.

Η μουσικός συνέχισε λέγοντας πώς παρά το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον χρόνο για να σκεφτούν καλύτερα, πολλοί "θα το θεωρήσουν δεδομένο" μόλις βγουν και πάλι από τα σπίτια τους. "Αν θέλω να είμαι αληθινή, αισθάνομαι ότι μόλις μπορέσουμε να δούμε ξανά ανθρώπους και να βγούμε έξω, θα είμαστε τόσο χαρούμενοι και ευγνώμονες και σε περίπου τρεις μέρες, όλοι θα το θεωρήσουμε δεδομένο" σχολίασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ