Η Naomi Campbell και η Cindy Crawford μιλούν για τη ζωή στην καραντίνα

Τα supermodels συνομίλησαν στο talk show της Campbell.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Naomi Campbell βρίσκει νέους τρόπους για να παραμένει απασχολημένη και να διαδκεδάζει επίσης τους θαυμαστές της ενώ βρίσκεται απομονωμένη. Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα νέο chat show στο κανάλι της στο YouTube με τίτλο No Filter With Naomi. Και για το πρώτο επεισόδιο, προσκάλεσε το supermodel Cindy Crawford για να συζητήσουν τη νέα καθημερινότητα εν μέσω της καραντίνας.

Οι δυο τους συνομίλησαν για περίπου μία ώρα και η Campbell αποκάλυψε ότι "λατρεύει" να μένει στο σπίτι. "Πραγματικά ένιωσα ότι ο πλανήτης, η Μητέρα - Φύση, ήθελε ένα διάλειμμα. Ένιωσα λαιμαργία και υπερβολή, ότι όλο αυτό ήταν κάπως υπερβολικό. Αυτή την ηρεμία, την αγαπώ. Δεν μου αρέσουν φυσικά οι συνθήκες και όσα βιώνει ο κόσμος, οι θάνατοι, ο φίλος που έχασα και οι οικογένειες που γνωρίζω που είχαν απώλειες...όλα αυτά είναι φρικτά. Αλλά η ησυχία που μπορώ να διακρίνω στον αέρα. Δε βλέπετε τη διαφορά στο L.A;" σχολίασε η Campbell.

Η Crawfod σχολίασε τις δυσκολίες που επιφέρει όλη αυτή η άγνωστη κατάσταση, όμως τόνισε ότι αναγνωρίζει ότι έχει αρκετά προνόμια σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους. "Νομίζω ότι το πιο περίεργο πράγμα είναι ότι δεν γνωρίζεις. Δεν έχεις σχέδια αλλά δεν ξέρεις και πότε θα κάνεις. Είναι σαν να μην ξέρουμε που είναι αυτό το φως στο τέλος του τούνελ. Ξέρουμε ότι κάποτε θα το δούμε, αλλά ξέρεις, εγώ είμαι τυχερή. Εγώ μπορώ να αντέξω οικονομικά να προμηθευτώ τρόφιμα και νομίζω ότι είναι δύσκολο να δώσω κάποια συμβουλή σε άλλους ανθρώπους γιατί είμαι ήδη προνομιούχα. Οπότε αναγνωρίζω πόσο μεγάλη πολυτέλεια είναι να μην ανησυχείς για τα ψώνια ή τον λογαριασμό του κινητού σου".

Η Naomi Campbell και η Cindy Crawford μιλούν για τη ζωή στην καραντίνα

Οι δυο τους σχολίασαν επίσης το modelling στα '90s συγκρίνοντας τις φωτογραφίσεις και τα catwalks εκείνης της δεκαετίας με την τωρινή, αναπολώντας διάφορα γεγονότα.

Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση στο παρακάτω video.