Η Jenna Lyons αποφάσισε να μπει ενεργά στον κόσμο του Instagram

Αυτή η ξαφνική εμφάνισή της ίσως να είναι προάγγελος κάποιου νέου επαγγελματικού βήματος.

H Jenna Lyons επιτέλους είναι στο Instagram. Η πρώην creative director του J. Crew άργησε να κάνει λογαριασμό και για πολύ καιρό δεν πόσταρε τίποτα. Παρόλα αυτά είχε πάνω από 8000 followers οι οποίοι περίμεναν την εμφάνισή της εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. 

Η Jenna Lyons αποφάσισε να μπει ενεργά στον κόσμο του Instagram

"Θέλω να ξέρω τι γίνεται στον κόσμο αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι με το πόσα likes θα παίρνω" είχε πει στο WWD όταν την είχαν ρωτήσει σχετικά με αυτό, ενώ είχε συγκρίνει το insta-account της με το μέλλον της, αποκαλώντας το "καθαρό".

Στα 51 της έδειχνε αποφασισμένη να μην μπει ενεργά στον κόσμο των Social Media μιας και θεωρούσε ότι μεταξύ άλλων, ευθύνονται και για τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες με τις οποίες τρέχει η μόδα τα τελευταία χρόνια. 

Από χθες φαίνεται πως άλλαξε γνώμη καθώς αποφάσισε να κάνει το πρώτο της insta-post. Μοιράστηκε μία εικόνα με δύο διαφορετικά παπούτσια, ένα χρυσό του Tom Ford και ένα με διακοσμητικές πέτρες με την υπογραφή του brand The Attico γράφοντας στη λεζάντα "test”. 

Λίγες ώρες μετά μοιράστηκε ακόμα μία φωτογραφία στην οποία φορούσε ένα  ανδρόγυνο outfit πολύ αντιπροσωπευτικό του προσωπικού της στυλ, όμως χωρίς τα signature κοκάλινα γυαλιά οράσεώς της.

Η Jenna Lyons δούλεψε για 26 χρόνια στην εταιρεία J. Crew και τελικά παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου και της καλλιτεχνικής διεύθυνσης, τον Απρίλιο του 2017, αφού για δύο χρόνια η εταιρεία έβλεπε σημαντική μείωση σε πωλήσεις και έσοδα. 

Η ξαφνική απόφασή της να εμφανιστεί στο Instagram ίσως σημαίνει και κάποιο νέο επαγγελματικό βήμα. Ας περιμένουμε την επόμενη κίνησή της.