Ο Johnny Depp μόλις έφτιαξε Instagram

Και απέκτησε μέσα σε μία μέρα πάνω από 1.5 εκατομμύρια followers.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι λίγοι τελικά οι stars που καταφέρνουν να αντισταθούν στη "γοητεία" του Instagram. Ακόμα και αν αντιστέκονται σθεναρά στο trend της εποχής –που παραμένει το Instagram παρά την επέλαση του TikTok- στο τέλος υποκύπτουν. Ο τελευταίος που έγινε μέλος της κοινότητας είναι ο Johnny Depp, ο οποίος μόλις χθες έφτιαξε το λογαριασμό του και μέσα σε λίγες ώρες κέρδισε 1.6 εκατομμύρια followers.

Το ντεμπούτο του έκανε με ένα post με το οποίο απευθύνθηκε στους fans του. Ο 56χρονος ηθοποιός λοιπόν μοιράστηκε ένα βίντεο που είχε διάρκεια 8 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα και μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού που πλήττει σχεδόν όλο τον πλανήτη. Επιπλέον δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μεγάλη διαμάχη που έχει με την πρώην συζυγό του Amber Heard. 

"Μία προσωπική σημείωση. Σας ευχαριστώ για την ευγένεια, την υποστήριξη αλλά και τη δύναμη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια” είπε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια του βίντεο, αποκαλύπτοντας επίσης ότι μέχρι πρότινος δεν είχε νιώσει την ανάγκη να φτιάξει δικό του λογαριασμό. 

Αν αναρωτιέστε ποιους ακολούθησε με το που μπήκε στον κόσμο του Instagram, η λίστα του είναι γεμάτη με rock stars και όχι τόσο με συναδέλφους ή προσωπικούς του φίλους.