Ο Barack Obama ευχήθηκε στη Michelle για τα γενέθλιά της με τον πιο γλυκό τρόπο

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Michelle Obama γιόρτασε τα 56α γενέθλιά της στις 17 Ιανουαρίου και ο σύζυγός της, Barack, μοιράστηκε το πιο γλυκό μήνυμα για να της ευχηθεί. 

Ο πρώην Πρόεδρος ανέβασε μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες στις οποίες το ζευγάρι ποζάρει ερωτευμένο και συνόδευσε το post με μία ρομαντική λεζάντα που έλεγε ότι "σε κάθε σκηνή είσαι το αστέρι μου @MichelleObama! Χρόνια πολλά μωρό μου!"

Δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται ένα απλό αλλά συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια της Michelle. Πέρυσι ανέβασε μία φωτογραφία από τα νεανικά τους χρόνια στην οποία την κρατούσε αγκαλιά. "Το ήξερα τότε και τώρα είμαι σίγουρος, είσαι μοναδική @MichelleObama. Χρόνια πολλά!" της είχε γράψει.

Οι δυο τους ετοιμάζονται για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix. "Μία από τις πιο απλές χαρές του να είσαι στην υπηρεσία του λαού είναι το ότι γνωρίζεις μοναδικούς ανθρώπους από όλους τους τομείς και τους βοηθάς να μοιραστούν την εμπειρία τους με ένα μεγάλο κοινό" είχε πει ο Barack Obama. "Γι’ αυτό με τη Michelle είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με το Netflix. Ελπίζουμε να εμπνεύσουμε ταλαντούχους ανθρώπους και να τους δώσουμε φωνή έτσι ώστε οι ιστορίες τους να ακουστούν σε όλο τον κόσμο."

Το ντοκιμαντέρ θα βγει στον αέρα μέσα στα επόμενα χρόνια και σκοπός είναι να προσεγγίσει παραπάνω από 148 εκατομμύρια χρήστες του Netflix σε όλο τον κόσμο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ