Η Chrissy Teigen αποφάσισε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στο στήθος της

"Μου φέρθηκαν καλά για πολλά χρόνια αλλά τα βαρέθηκα".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Chrissy Teigen πρόκειται να κάνει επέμβαση για να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στο στήθος της. Το μοντέλο, που έκανε την ανακοίνωση μέσω Instagram, είπε ότι θέλει να νιώθει πιο άνετα όταν ξαπλώνει μπρούμυτα και να φοράει ρούχα στο νούμερό της, χωρίς να χρειάζονται επιδιορθώσεις. 

Η Teigen αποφάσισε να μοιραστεί τα νέα με τους ακόλουθούς της, αφού δημοσίευσε ένα tweet που έλεγε ότι πρόκειται να εξεταστεί για κορωνοϊό πριν κάνει μια επέμβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Σας το λέω λοιπόν από εδώ: Θα βγάλω τα εμφυτεύματα στήθους μου. Μου φέρθηκαν πολύ καλά για πολλά χρόνια αλλά πλέον τα βαρέθηκα. Θέλω να μπορώ να κλείνω το φερμουάρ σε ένα φόρεμα στο μέγεθός μου και να ξαπλώνω μπρούμυτα με απόλυτη άνεση. Μην ανησυχείτε για εμένα. Όλα είναι καλά. Θα συνεχίσω να έχω στήθος, απλά θα είναι μόνο λίπος. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα στήθος. Ένα χαζός, θαυματουργός σάκος από λίπος", έγραψε στη λεζάντα της γυμνόστηθης selfie που ανέβασε. 

"Θέλω να τα βγάλω τώρα", είχε πει στο παρελθόν στο Glamour. "Νομίζω πως πρέπει να τα αντικαθιστάς κάθε δέκα χρόνια. Αλλά όταν έχει παιδιά, σκέφτεσαι για τα ρίσκα της επέμβασης. Σκέφτομαι 'Δεν θέλω να πεθάνω έτσι, σε επέμβαση για το στήθος". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ