Η αλήθεια για την Kate Middleton

Τι απαντάει το παλάτι στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Δούκισσα του Cambridge εξαντλημένη

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τις τελευταίες ώρες, δημοσίευμα του περιοδικού Tatler θέλει την Kate Middleton εξαντλημένη από τις δημόσιες υποχρεώσεις της, ακόμα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Δούκισσα του Cambridge θεωρεί υπαίτιους για αυτό τους πρίγκιπα Harry και Meghan Markle μιας και μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα, οι υποχρεώσεις έχουν πέσει όλες πάνω στην ίδια και τον σύζυγό της, πρίγκιπα William.

Κάνοντας μία κίνηση εξαιρετικά ασυνήθιστη, το παλάτι αποφάσισε να δώσει την δική του απάντηση στο δημοσίευμα, κυκλοφορώντας μία επίσημη ανακοίνωση- απάντηση στο περιοδικό. "Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ βρίθει ανακριβειών και ψευδών δηλώσεων, οι οποίες, μάλιστα, δεν υποβλήθηκαν στο παλάτι πριν την κυκλοφορία τους”, ανέφερε, με το Tatler με τη σειρά του, να απαντάει.

"Ο διευθυντής του Tatler, Richard Dennen, στηρίζει απόλυτα το ρεπορτάζ της Anna Pasternak και τις πηγές της. Το παλάτι του Kensington ήταν ενήμερο για τη διεξαγωγής της έρευνας εδώ και mήνες, και ζητήσαμε τη συνεργασία του. Το ότι αρνούνται ακόμα και ότι ήταν ενήμεροι, είναι κατηγορηματικά ψέμα”, ήταν η ανακοίνωση.

Πηγή: madamefigaro.gr