Η Lizzo απάντησε σε όσους σχολιάζουν τα κιλά της

Με ένα video στο TikTok.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Lizzo πραγματικά δεν ενδιαφέρεται για όσους σχολιάζουν το σώμα της. 

Η τραγουδίστρια απάντησε σε όσους μιλάνε για τα κιλά της με ένα video που ανέβασε στο TikTok. Στο εν λόγω βίντεο εμφανίζεται να κάνει γυμναστική ενώ ακούγεται ένα voiceover."Κάνω γυμναστική συστηματικά εδώ και πέντε χρόνια. Και ίσως για κάποιους είναι έκπληξη το ότι δεν έχω το ιδανικό σώμα που έχουν στο μυαλό τους. Κάνω γυμναστική για να έχω το ιδανικό σώμα που έχω εγώ στο μυαλό μου" λέει. "Και ξέρετε ποιο είναι; Αυτό που δεν σας πέφτει λόγος" συνεχίζει. 

@lizzo

if you’re not a fat shamer... keep scrolling... ok now that all the fat shamers are here 🧚🏾‍♀️✨

♬ Buttercup - Jack Stauber

"Γιατί είμαι όμορφη, είμαι δυνατή, κάνω τη δουλειά μου και μένω στη δουλειά μου. Οπότε την επόμενη φορά που θα θελήσετε να κρίνετε κάποιον για το αν πίνει smoothies ή τρώει McDonald’s, για το αν κάνει γυμναστική ή όχι, τι θα λέγατε να κοιτάξετε τη δουλειά σας και να ανησυχήσετε για το δικό σας σώμα; Η υγεία δεν καθορίζεται μόνο από το πώς φαίνεται κάποιος εξωτερικά. Η υγεία είναι και το τι συμβαίνει στο εσωτερικό. Και πολλοί από εσάς πρέπει να κάνουν έναν εσωτερικό καθαρισμό. Namaste. Να έχετε μια όμορφη μέρα."

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lizzo βάζει στη θέση τους τους body-shamers. Πέρυσι, μετά από ένα παιχνίδι των Lakers στο Los Angeles είπε στο Instagram πως "Είμαι ένας προσγειωμένος άνθρωπος και ξέρω ότι σας σοκάρει το ότι δεν έχετε δει ένα σώμα σαν το δικό μου εδώ και καιρό να κάνει ό,τι θέλει, να ντύνεται όπως θέλει και να κινείται όπως θέλει. Δεν θα με συρρικνώσω γιατί κάποιος πιστεύει ότι δεν είμαι σέξι" είχε πει.