Ο John Legend αποκάλυψε ότι με το lockdown ήρθε πιο κοντά με την Chrissy Teigen

Μίλησε και για την απόφασή του να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ αυτή την περίοδο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο John Legend μίλησε για τη ζωή κατά τη διάρκεια του lockdown, με τη σύζυγό του, Chrissy Teigen και τα δυο μικρά τους παιδιά. Luna και Miles. Ο τραγουδιστής, που κυκλοφορεί και ένα νέο album, το Bigger Love, έδωσε μια συναυλία μέσω Zoom για τους fans του, στην οποία μίλησε και για όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, την πανδημία και τις διαδηλώσεις του κινήματος Black Lives Matter. 

Ο Legend είπε πως το να περάσει αυτή την περίοδο με την Teigen ήταν η πιο έντονη εμπειρία σαν γονιός που τους έφερε και πιο κοντά.  "Περάσαμε πολλά μαζί και έτσι μάθαμε πολλά ο ένας για τον άλλον αλλά και για το να είναι κανείς γονιός. Είναι η πιο έντονη εμπειρία που είχαμε ποτέ και μας έκανε πιο δυνατούς και ενωμένους."

Ο Legend επίσης εξήγησε γιατί θεώρησε αυτή την περίοδο ενδιαφέρουσα για να γράψει νέα μουσική, αναφερόμενος στην πανδημία αλλά και τη δολοφονία του George Floyd. 

"Βλέπουμε να εξελίσεται μια πανδημία, να χάνεται μια ζωή και ο κόσμος να είναι γεμάτος αβεβαιότητα και ανησυχία. Ο κόσμος αναρωτιέται αν είναι σωστό να εκφράζουμε τη χαρά και τη ζωή. Πρόσφατατα οι εικόνες των μαύρων ανθρώπων στα μίντια μας έδειχναν να είμαστε με τα γόνατα στο λαιμό, να πενθούμε, να έχουμε οργή."

"Είναι ένα άλμπουμ γεμάτο αγάπη και ελπίδα. Αυτό σημαίνει ο τίτλος για μένα. Θέλω ο κόσμος να νιώσει ανεβασμένος μ’ αυτό το άλμπουμ."