Το teaser του Ed Westwick για ένα πιθανό 'Gossip Girl' reunion

Επιστρέφει ο Chuck Bass;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Βρετανός ηθοποιός Ed Westwick άφησε κάποια υπονοούμενα στο Twitter για ένα πιθανό Gossip Girl reunion.  Την Κυριακή, ο ηθοποιός - ο οποίος υποδύθηκε τον Chuck Bass στη δημοφιλή σειρά, είχε μια μικρή έκπληξη για τους fans, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία με μαύρο φόντο και ροζ γράμματα με το σήμα κατατεθέν του Gossip Girl – ‘XOXO’.

‘Έχω κάτι για εσάς, αύριο στη 1’ έγραψε στο caption της εικόνας που μοιράστηκε σε Twitter και Instagram. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η αυτοσχέδια δημοσίευση έκανε τους οπαδούς του Gossip Girl να υποθέσουν μια επανένωση του καστ. Ένα πιθανό reunion θα σηματοδοτούσε την πρώτη φορά που οι Blake Lively και Leighton Meester θα εμφανιζόντουσαν ξανά μαζί στην οθόνη, από το πέρας της σειράς το 2012. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κανένα από τα άλλα μέλη της σειράς δεν έχει μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με μια πιθανή επανένωση. Ίσως η ανάρτηση του Westwick να αναφέρεται σε ένα σόλο project εμπνευσμένο από το Gossip Girl.

Προς απογοήτευση των fans, η ημέρα κυκλοφορίας του reboot του Gossip Girl θα καθυστερήσει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Η δημοφιλής σειρά του HBO Max αναμένεται να προβληθεί το 2021.