Η Janelle Monáe και ο Billy Porter έκαναν μια εμφάνιση έκπληξη στο Pride της Νέας Υόρκης

Το event πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Εξαιτίας της πανδημίας, πολλά από τα προγραμματισμένα events του 2020 έγιναν online. Ανάμεσά τους και το Pride της Νέας Υόρκης στο οποίο έδωσαν διαδικτυακά το παρών πολλοί major celebrities. Όπως αναφέρει το επίσημο website της διοργάνωσης ο στόχος ήταν να "εκπαιδεύσει, να ενημερώσει και να γιορτάσει με ένα event για ένα inclusive μέλλον ισότητας, χωρίς διακρίσεις".

Η Janelle Monáe εμφανίστηκε για να τραγουδήσει το Cold War, μπροστά σε ένα video του κινήματος Black Lives Matter, το οποίο έδειχνε πλάνα από τις διαμαρτυρίες, φωτογραφίες του George Floyd και την απομάκρυνση ρατσιστικών αγαλμάτων. Η εκπληκτική της εμφάνιση ήταν πρόσκληση για δράση. 

Παράλληλα ο Billy Porter μπήκε στο Pride μαζί με τους πρώην συναδέλφους του από το Kinky Boots, Stark Sands και Annaleigh Ashford. Οι τρεις τους συνοδεύτηκαν από άλλους performers από όλο τον κόσμο στην εκτέλεση του τραγουδιού Raise You Up. 

O Porter επίσης μοιράστηκε στο Instagram την υποστήριξή του στο San Francisco AIDS Foundation αλλά και στο Los Angeles LGBTQ Center. Έγραψε πως "το Pride είναι λίγο διαφορετικό φέτος, όμως είναι πιο σημαντικό από ποτέ το να στηρίξουμε την κοινότητά σας. Οι μαύρες κοινότητες πλήττονται δυσανάλογα από τον HIV και δεν έχουμε την ίδια πρόσβαση στην περίθαλψη, όπως οι λευκοί, γι' αυτό βοηθάω στο να συγκεντρωθούν χρήματα για το San Francisco AIDS Foundation αλλά και στο Los Angeles LGBTQ Center. Μπορείτε να βοηθήσετε πηγαίνοντας στο AIDSLifeCycle.org και πατώντας το donate. Κάθε ποσό βοηθάει."