"Αν ενδιαφέρεσαι για την ανθρώπινη ζωή φόρα μάσκα" | To δυνατό μήνυμα της Jennifer Aniston

Η διάσημη ηθοποιός τόνισε την σημασία της προστατευτικής μάσκας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού παίρνει ξανά ανησυχητικές διαστάσεις στις ΗΠΑ, η Jennifer Aniston χρησιμοποίησε τον Instagram λογαριασμό της για να περάσει ένα δυνατό μήνυμα. Φορώντας μία μαύρη μάσκα προστασίας η διάσημη ηθοποιός του Hollywood ζήτησε από τους followers της να τηρούν τα μέτρα προστασίας και να φορούν μάσκα.

"Κατανοώ ότι οι μάσκες δεν είναι καθόλου άνετες. Αλλά δεν νομίζεις ότι είναι χειρότερο να κλείνουν οι επιχειρήσεις, να χάνονται δουλειές και το ιατρικό προσωπικό να έχει εξαντληθεί. Τόσες ζωές έχουν χαθεί από αυτό τον ιό επειδή δεν κάνουμε αρκετά. Πιστεύω στη βασική καλοσύνη των ανθρώπων μπορούμε όλοι να τα καταφέρουμε. Όμως υπάρχουν άνθρωποι στη χώρα μας που αρνούνται να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και να ισιώσουν την καμπύλη. Οι άνθρωποι ανησυχούν για τα δικαιώματά τους που "παραβιάζονται" ζητώντας τους να φορέσουν μάσκα. Δεν θα έπρεπε να αποτελεί debate. Αν ενδιαφέρεσαι για την ανθρώπινη ζωή φόρεσε μάσκα", έγραψε μεταξύ άλλων βάζοντας το hashtag #wearadamnmask.

Η ανάρτηση της Aniston "έριξε" ακόμη μία φορά το Instagram αφού συγκέντρωσε πάνω 5 εκατ. likes. Φυσικά όλοι επαίνεσαν την κίνησή της.

Πηγή: missbloom.gr