Ο Brad Pitt βρέθηκε στο σπίτι της Angelina Jolie

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie φαίνεται ότι βρίσκονται πλέον σε ένα κοινό δρόμο όσον αφορά την κηδεμονία των παιδιών τους, σύμφωνα με το Entertainment Tonight. 

Την περασμένη εβδομάδα, σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το The Daily Mail, ο Pitt φαίνεται να φεύγει από το σπίτι της πρώην συζύγου του στο Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός εθεάθη να επισκέπτεται την κατοικία της Jolie, από το διαζύγιό τους το 2016. Οι δύο συμμετείχαν σε μια μάχη επιμέλειας που έλαβε μεγάλες διαστάσεις, αλλά σύμφωνα με το ET, φαίνεται να συμφωνούν επιτέλους για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο Brad και η Angelina έχουν διανύσει πολύ δρόμο και τελικά βρίσκονται σε ένα μέρος όπου και οι δύο θέλουν να συνεργαστούν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους" ανέφερε μια πηγή στο ET. "Δεν έχουν σχέδια να συμφιλιωθούν και οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ τους αφορά τις ανάγκες και το μέλλον των παιδιών τους".

Η πηγή συνέχισε, εξηγώντας ότι δεν υπάρχουν σχέδια για κάποια επανασύνδεση μεταξύ των πρώην συζύγων και ότι η πρόσφατη επίσκεψη του Pitt στο σπίτι της Jolie δεν ήταν η πρώτη, από όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιο. "Επέλεξαν να ζήσουν ο ένας κοντά στον άλλον, ώστε να μπορούν εύκολα να πηγαινοέρχονται με τα παιδιά. Αυτήν την εβδομάδα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Brad και η Angelina πέρασαν χρόνο μαζί στο σπίτι της", πρόσθεσε η πηγή. "Η σχέση τους είναι αρκετά πιο φιλική".