Η Kate Middleton αποκάλυψε γιατί μαλώνουν οι μικροί πρίγκιπες George και Louis

Σε πρόσφατή δημόσια εμφάνισή της μοιράστηκε αυτή τη γλυκιά λεπτομέρεια για τη σχέση των δύο αδερφών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τώρα που το lockdown έχει αρχίσει να χαλαρώνει και στη Μεγάλη Βρετανία, κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν ξεκινήσει να κάνουν κάποιες εμφανίσεις αυτοπροσώπως. 

Έχοντας ήδη επισκεφθεί το Fakenham Garden Centre, η δούκισσα του Cambridge έκανε μια επίσκεψη και στο East Anglia's Children's Hospices (EACH) για να συναντηθεί με κάποιες οικογένειες. Μαζί της είχε φυτά και λουλούδια που είχε ήδη αγοράσει και έτσι βοήθησε στην κηπουρική, μαζί με τα παιδιά του ιδρύματος. 

Σύμφωνα με το People η Kate αποκάλυψε μία αξιολάτρευτη λεπτομέρεια από τη σχέση των παιδιών της κατά τη διάρκεια αυτής της της επίσκεψης. "Τα παιδιά λατρεύουν με μεγαλώνουν ηλιοτρόπια. Ο Louis κερδίζει και ο George νευριάζει μ΄αυτό!" Ο μικρός Louis είναι δύο ετών ενώ ο George είναι έξι, οπότε είναι λογικό να ζηλεύει τον μικρότερο αδερφό του. 

Εκτός από αυτό όμως, τα τρία παιδιά των Kate και William φαίνεται ότι πέρασαν πολύ ωραία κατά τη διάρκεια της καραντίνας και πως τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους. Η οικογένεια πέρασε αυτό το διάστημα στο Anmer Hall στο Norfolk. Για τα γενέθλια του William η Kate μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες, τις οποίες τράβηξε η ίδια, ενώ ο δούκας έπαιζε με τα παιδιά τους.