Τελικά η Kim Kardashian είναι δισεκατομμυριούχος;

Η κόντρα της οικογένειας Kardashian-Jenner και του περιοδικού Forbes συνεχίζεται.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η διαμάχη του Forbes με την οικογένεια Kardashian-Jenner συνεχίζεται. Τώρα το περιοδικό διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Kanye ότι η σύζυγός του Kim είναι δισεκατομμυριούχος και συγκεκριμένα αναφέρει πως η περιουσία της αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια. 

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το 20% της εταιρείας KKW -που ανήκει στην Kim- πωλήθηκε και στην Coty. Γι' αυτό η reality star εισέπραξε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της πώλησης, η Kim Kardashian θα κατέχει το 72% της KKW και η Kris Jenner το 8%.

Μερικούς μήνες πριν η Coty είχε αγοράσει και το 51% της Kylie Cosmetics, με αποτέλεσμα το Forbes να αμφισβητήσει και τον "τίτλο" της Kylie. Για την ακρίβεια τον περασμένο Μάιο το περιοδικό είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο που εξηγούσε αναλυτικά γιατί η Kylie Jenner δεν είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος ενώ παράλληλα κατηγόρησε την οικογένειά της ότι παρουσιάζει διογκωμένα κέρδη για τις επιχειρήσεις της. Τέλος όταν το Forbes συμπεριέλαβε τον Kanye West στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους καλλιτέχνες, τον περασμένο Απρίλιο, ανέφερε ότι η περιουσία του είναι ένα δισεκατομμύριο με αποτέλεσμα να εξοργίσει τον rapper, o οποίος υποστηρίζει πως διαθέτει 3.3 δισεκατομμύρια. 

"Είμαι τόσο υπερήφανος για την όμορφη σύζυγό μου, Kim Kardashian-West, που έγινε επίσημα δισεκατομμυριούχος", έγραψε πριν από λίγες ημέρες ο Kanye. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει ακριβώς στους τραπεζικούς λογαριασμούς της οικογένειας, όμως σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο πως έχουν τόσα χρήματα ώστε να υποστηρίζουν αυτό το υπερβολικά πλούσιο lifestyle.