Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν ένα τραγούδι από το 1974

Παρέμενε ξεχασμένο για πάνω από 40 χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι φαν των Rolling Stones έχουν σίγουρα μία καλή είδηση για να τους φτιάξει την ημέρα. Και αυτό διότι ένα ξεχασμένο κομμάτι το οποίο ηχογραφήθηκε από την θρυλική μπάντα τον Οκτώβριο του 1974 μόλις κυκλοφόρησε. 

Το τραγούδι έχει τίτλο "Scarlett" και σε αυτό συμμετείχαν ο Jimmy Page των Led Zeppelin καθώς και o Ric Grech των Blind Faith. Μάλιστα, συμπεριλαμβάνεται στην επανέκδοση του άλμπουμ "Goats Head Soup" του 1973 που θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο frontman των Rolling Stones δήλωσε χαρακτηριστικά: "Για αυτό το τραγούδι τζαμάραμε πρώτη φορά με τον Jimmy και τον Keith στο υπόγειο στούντιο του Ron Wood. Ήταν μια τρομερή συνάντηση".

"Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι μπήκαμε μέσα στο τέλος μιας ηχογράφησης των Led Zeppelin. Εκείνοι μόλις έφευγαν γιατί ήμασταν οι επόμενοι και νομίζω πως ο Jimmy αποφάσισε να μείνει. Δεν είχαμε σκοπό να το κυκλοφορήσουμε, ήταν βασικά κάτι σαν ντέμο, ξέρετε, απλώς για να δούμε πώς βγαίνει. Όμως, βγήκε κάτι καλό από αυτή την καλλιτεχνική σύνθεση και έτσι είπαμε να το αξιοποιήσουμε.", θυμάται ο Keith Richards.

Πηγή: madamefigaro.gr