Ο πρίγκιπας Κάρολος εγκαταλείπει την βιολογική φάρμα του

Ποιος είναι ο λόγος;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έπειτα από 35 χρόνια ο πρίγκιπας Κάρολος δεν θα ανανεώσει τη μίσθωση του βιολογικού του αγροκτήματος στο Gloucestershire. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, την απόφασή του αυτή την επιβεβαίωσε και η βασιλική οικογένεια.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κάρολος καλλιεργούσε για 35 χρόνια τη γη στο κτήμα που βρίσκεται κοντά στην αγροτική κατοικία του, το Highgrove House. Την άνοιξη του 2021 θα έπρεπε να παρατείνει τη μίσθωση για 20 χρόνια. Όμως σύμφωνα με τους παρατηρητές της βασιλικής οικογένειας ο 71χρονος πρίγκιπας και διάδοχος της βασίλισσας Ελισάβετ Β  δεν θα την ανανεώσει. Μόλις ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς, δύσκολα θα μπορεί να φροντίσει τη βιολογική φάρμα.

Με τα προϊόντα του αγροκτήματος, ο Κάρολος ίδρυσε την Duchy Originals, γνωστή τώρα ως Waitrose Duchy Organic,  η οποία παράγει τα διάσημα μπισκότα βρώμης. Ο διάδοχος του θρόνου θα παραμείνει όμως πιστός στη γεωργία, ακόμη και χωρίς το αγρόκτημά του: "Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας δεν θα ανανεώσει τη μίσθωση για το αγρόκτημα, αλλά θα συνεχίσει την βιολογική καλλιέργεια στο Sandringham", δήλωσε εκπρόσωπός του στο BBC.

Πηγή: madamefigaro.gr