Η Gigi Hadid θα βρίσκεται στο πάνελ του LVMH Prize για νέους σχεδιαστές

Στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, δίπλα σε σημαντικά ονόματα της βιομηχανίας της μόδας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Gigi Ηadid σε ηλικία μόλις 24 ετών έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της στο χώρο της μόδας και να είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της σύγχρονης εποχής. Έχει περπατήσει στα shows των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως, είναι το κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες μεγάλων brands και δημιούργησε με μεγάλη επιτυχία τη δική της συλλογή σε συνεργασία με τον Tommy Hilfiger. Ασκεί μεγάλη επιρροή στα social media και τώρα είναι έτοιμη να προσθέσει ακόμη μία σημαντική διάκριση στο βιογραφικό της, αφού θα βρίσκεται στο πάνελ του LVMH Prize για νέους σχεδιαστές.

Η Gigi Hadid θα βρίσκεται στο πάνελ του LVMH Prize για νέους σχεδιαστές

Το όνομά της ανακοινώθηκε μεταξύ εννέα ακόμα νέων προσώπων που θα προστεθούν σε μια λίστα που αποτελείται από 59 επιπλέον κριτές. Επαγγελματίες από τον κόσμο των media, της τεχνολογίας, των πωλήσεων, και άλλων χώρων που συνδέονται με τη βιομηχανία της μόδας, θα δώσουν την ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές να αναδείξουν το καλλιτεχνικό τους έργο. 

"Το όραμα που έχουμε είναι να καταφέρουμε να ανακαλύψουμε νέα ταλέντα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμβάλουν ενεργά και είναι τόσο πιστοί σε αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω πως το LVMH Prize που δημιουργήθηκε από το LVMH Group μπορεί να βοηθήσει πραγματικά τους νέους δημιουργούς. Έχουμε ευθύνη ως ένα group που κυριαρχεί στη βιομηχανία της μόδας, να υποστηρίξουμε και ακολουθήσουμε τους υπέροχους σχεδιαστές του αύριο.", δήλωσε η Executive Vice President  του οίκου Louis Vuitton,  Delphine Arnault.

Η εμπειρία όλων θα βοηθήσει για να κριθεί το σωστό αποτέλεσμα και να βρεθούν τα ταλέντα που θα ξεχωρίσουν.