Η αποστομωτική απάντηση της Alexandria Ocasio-Cortez

Πώς η 29χρονη πολιτικός αντιμετώπισε έναν hater στο Instagram

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Alexandria Ocasio - Cortez αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο έναν hater που προσπάθησε να την προσβάλλει. Πιο συγκεκριμένα, σε ένα ταξίδι της με τρένο η 29χρονη πολιτικός και μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος, ξεκίνησε ένα Q&A στο Instagram στο οποίο ζητούσε από τους followers της να τις κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή της, την πολιτική αλλά και το στιλ.

Τότε ένας από αυτούς τη ρώτησε αν είναι έτοιμη να επιστρέψει στην παλιά της δουλειά ως bartender μετά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου, υπονοώντας ότι θα χάσει τη θέση της στο Κογκρέσο. Φυσικά, η Ocasio - Cortez, όπως πολλές φορές έχει αποδείξει, δεν δίστασε και απάντησε στον follower της. 

"Είμαι έτοιμη να μπω ξανά στο πόστο της bartender οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας γιατί δεν είμαι ένας άνθρωπος με ταξικές προκαταλήψεις που πιστεύει ότι η δουλειά κάποιου αντιπροσωπεύει την αξία του ως άνθρωπος. Και για να ξέρετε, οι συνάδελφοί μου στα εστιατόρια ήταν συχνά πολύ καλύτεροι άνθρωποι σε σχέση με πολλά από μέλη του Κογκρέσου με τα οποία συνεργάζομαι τώρα. Και πιο έξυπνοι", έγραψε η Alexandria Ocasio-Cortez σε ένα IG story.

Η αποστομωτική απάντηση της Alexandria Ocasio-Cortez

Πηγή: madamefigaro.gr