O Michael Gandolfini θα είναι ο νεαρός Tony Soprano

O 19χρονος γιος του James Gandolfini πρωταγωνιστεί στο prequel της θρυλικής σειράς The Sopranos, The Many Saints of Newark.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως ήταν αναμενόμενο, το πρώτο πράγμα που προσέχεις πάνω του είναι τα μάτια του, εκείνα είναι που τελικά τον προδίδουν. Μπαίνεις στο εστιατόριο, σκανάρεις το χώρο και είναι εκεί να κάθεται σκυμμένος πάνω από ένα τραπέζι δίπλα στον τοίχο, όταν τα βλέμματά σας συναντιούνται. Μάτια ίδια με του πατέρα του. Πετάγεται από τη θέση του, σου δίνει το χέρι και σκάει ένα τεράστιο χαμόγελο – το ίδιο χαμόγελο που ο πατέρας του χάριζε πολύ σπάνια.

"Γεια, είμαι ο Michael Gandolfini" λέει. Είναι πολύ πιο λεπτός απ’ ό,τι ήταν ο πατέρας του και γεμάτος νεανική ενέργεια. Παρατηρείς τις κινήσεις του: τον τρόπο με τον οποίο περνά τα δάχτυλα ανάμεσα στα μαλλιά του, το πώς τρίβει τη μύτη του με το πίσω μέρος του χεριού του. Όλα αυτά σε κάνουν στιγμιαία να αντιλαμβάνεσαι πόσο μοιραίο ήταν τελικά να τον επιλέξει ο David Chase για το ρόλο. Αυτόν το 19χρονο γιο του άντρα που ενσάρκωσε την ενήλικη εκδοχή του Tony Soprano (James Gandolfini) για το ρόλο του έφηβου Tony στην prequel ταινία του The Sopranos με τίτλο The Many Saints of Newark, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr