Η Jessica Biel γιορτάζει τα γενεθλια του Justin Timberlake με τρυφερά στιγμιότυπα στο Instagram

Η ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη της για τον σύζυγό της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake φαίνονται να είναι μια χαρά. Το ίδιο ισχύει και για το γάμο τους, μετά από το το μικρό σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει γύρω από τον μουσικό και τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Palmer, Alisha Wainwright.

Το παντρεμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Silas, και η Biel θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της με ένα τρυφερό post στο Instagram. "Χρόνια πολλά στον πιο διαχρονικό άντρα που ξέρω. Με έναν τρόπο γίνεσαι πιο μεγάλος χωρίς να μεγαλώνεις. Σε αγαπάμε πολύ" έγραψε η ηθοποιός και μοιράστηκε κάποιες όμορφες στιγμές τους.

Το Δεκέμβριο του 2019, ο Timberlake απολογήθηκε δημόσια, μετά από φωτογραφία που διέρρευσε και τον έδειχνε να κρατάει το χέρι της Wainwright. Ο Timberlake και η συμπρωταγωνίστριά του βρίσκονταν στη Νέα Ορλεάνη για τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας Palmer και ο φακός του απαθανάτισε κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου με όλο το καστ και το συνεργείο. Θέλοντας να απαντήσει στις φήμες, ο Justin έγραψε: "Πριν από μερικές εβδομάδες εκτέθηκα σε μία λάθος κρίση - αλλά επιτρέψτε μου να είμαι σαφής - τίποτα δεν συνέβη μεταξύ εμού και της συμπρωταγωνίστριάς μου. Είχα πιει αρκετά εκείνη τη νύχτα και λυπάμαι για τη συμπεριφορά μου. Θα έπρεπε να το γνωρίζω καλύτερα. Αυτό δεν είναι το παράδειγμα που θέλω να θέσω για το γιο μου. Ζητώ συγνώμη στην υπέροχη γυναίκα μου και την οικογένειά μου που τους εξέθεσα σε μια τόσο ντροπιαστική κατάσταση και εστιάζω στο να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας που μπορώ".