Η γιορτινή εμφάνιση της Adele στο Instagram

Η μουσικός θα ήθελε να γιορτάσει το Notting Hill Carnival στο Λονδίνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Adele μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram, δείχνοντας πώς θα ήθελε να γιορτάσει το Notting Hill Carnival στο καλοκαιρινό Bank Holiday, αν δεν υπήρχε η πανδημία του Covid-19 και η ανάγκη για κοινωνική αποστασιοποίηση. 

Η 32χρονη τραγουδίστρια φόρεσε ένα bikini top με τη σημαία της Τζαμάικα, το οποίο συνδύασε με leggings και κίτρινα φτερά, ολοκληρώνοντας το look της με Bantu knots. "Πόσο χαρούμενη θα ήμουν στο Notting Hill Carnival στο αγαπημένο μου Λονδίνο" έγραψε η Adele στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει να ποζάρει στον κήπο της στο Beverly Hills.

Θαυμαστές και celebrities εκτίμησαν την πολιτισμική τοποθέτηση της μουσικού, με τη Zoe Saldana να απαντάει: "Δείχνεις να είσαι στο σπίτι σου κορίτσι" και τη Chelsea Handler να δείχνει επίσης τον ενθουσιασμό της. 

Το Notting Hill Carnival, ο ετήσιος εορτασμός του πολιτισμού της Καραϊβικής, ακυρώθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία των 54 ετών του λόγω του Covid-19. Οι διοργανωτές φιλοξενούν ένα ψηφιακό τριήμερο εορτασμών που ξεκίνησε με μια ζωντανή αντίστροφη μέτρηση σε μια μεγάλη οθόνη στο Piccadilly Circus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ