Τα πρόσωπα που φροντίζει ο Bradley Cooper κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Ο ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο Bradley Cooper ήταν και παραμένει απασχολημένος με τη φροντίδα της οικογένειάς του. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Interview, ο πρωταγωνιστής του A Star Is Born αποκάλυψε ότι έχει περάσει όλο το διάστημα του lockdown φροντίζοντας τη μητέρα και την κόρη του. 

"Είμαι με την κόρη, τη μητέρα μου και τα δύο σκυλιά μου, και δεν έχουμε φύγει από το σπίτι", είπε ο Cooper, αναφερόμενος στην τρίχρονη κόρη του, τη Lea de Seine Shayk Cooper, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, Irina Shayk και τη μητέρα του, Gloria Campano. "Δεν μπορώ να αφήσω κανέναν στο σπίτι. Και δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι, γιατί αν κολλήσει, έχει τελειώσει" σχολίασε ο ηθοποιός, τονίζοντας ότι η μητέρα του είναι 80 ετών και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. 

Καθώς η οικογένεια λαμβάνει σοβαρά τα μέτρα καραντίνας, ο Cooper αποκάλυψε μερικές από τις μικρότερες, καθημερινές απολαύσεις στις οποίες επιδίδονται. "Ζούμε σε ένα μικρό αρχοντικό, ευτυχώς υπάρχει μια αυλή. Διοικώ μόνος μου ένα τμήμα προσχολικής ηλικίας. Σηκωνόμαστε κάθε μέρα και κάνουμε μαθήματα κολύμβησης στην μπανιέρα" σχολίασε ο ηθοποιός.

Τα πρόσωπα που φροντίζει ο Bradley Cooper κατά τη διάρκεια της καραντίνας
Ο Bradley Cooper με την πρώην σύντροφό του Irina Shayk και τη μητέρα του Gloria Campano

Η Campano συνόδευε συχνά τον Cooper σε επίσημες εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί. Οι δύο τους είχαν περπατήσει μαζί στο κόκκινο χαλί στα 91α ετήσια Βραβεία της Ακαδημίας το 2019.