O Chris Evans πόσταρε κατά λάθος μια γυμνή φωτογραφία του και έγινε viral

Και ο Mark Rufallo έκανε το πιο απολαυστικό σχόλιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια γυμνή του φωτογραφία δημοσίευσε κατά λάθος ο Chris Evans στο Instagram και το internet κατέρρευσε. Συγκεκριμένα, ο Captain America πόσταρε ένα full frontal πλάνο του με κοντινό πλάνο σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο του σώματός του.

Παρότι αντιλήφθηκε άμεσα το λάθος του και κατέβασε το υλικό, η φωτογραφία έγινε viral, με χιλιάδες σχόλια και memes να δημιουργούνται σε ελάχιστα λεπτά, την ίδια στιγμή που το όνομά του εξελίχθηκε σε κορυφαίο trend στο Twitter. 

Ο 39χρονος Αμερικανός ηθοποιός είχε ποστάρει αρχικά ένα βίντεο με την οικογένειά του σε ένα ομαδικό παιχνίδι. Στο τέλος αυτού όμως ακολούθησαν πολλές φωτογραφίες από τη βιβλιοθήκη του iPhone του που προφανώς είχαν επιλεγεί κατά λάθος. Μία από αυτές ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική. Ασφαλώς, ο Cap "πλήρωσε" το λάθος του, όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων στον κόσμο του ίντερνετ, καθώς τα screenshots είχαν ήδη γίνει.

Πολλά δε, από τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν από χιουμοριστικά έως απολαυστικά, όπως εκείνο του Mark Ruffalo ή του αδερφού του, Scott. Ο ίδιος ο Evans πάντως φρόντισε να αποφύγει να τοποθετηθεί. Ευτυχώς για τον ίδιο, οι περισσότεροι το αντιμετώπισαν με χιούμορ.

Update 15/9

Δύο ημέρες μετά το συμβάν, ο Chris Evans τοποθετήθηκε με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας πάσα στις αμερικανικές εκλογές: "Και τώρα που έχω την προσοχή σας, ψηφίστε στις 3 Νοεμβρίου".

Πηγή: esquire.com.gr