Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ενθαρρύνουν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν

Το ζευγάρι μοιράστηκε ένα βίντεο που υπογραμμίζει τη σημασία των επικείμενων εκλογών στις ΗΠΑ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex προέτρεψαν τους Αμερικανούς να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου τους στις επικείμενες εκλογές των ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου.

Απαγορεύεται στα μέλη της βασιλικής οικογένειας να κάνουν πολιτικές δηλώσεις, αλλά δεδομένου ότι η Meghan και ο Harry παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους νωρίτερα φέτος έχουν πλέον περισσότερη ελευθερία να μιλούν για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κάθε τέσσερα χρόνια μας λένε το ίδιο πράγμα, ότι είναι οι πιο σημαντικές εκλογές της ζωής μας", δήλωσε η Meghan. "Αλλά αυτή τη φορά είναι. Όταν ψηφίζουμε, οι αξίες μας τίθενται σε δράση και ακούγονται οι φωνές μας. Η φωνή σας είναι μια υπενθύμιση ότι μετράτε, γιατί έτσι είναι και αξίζετε να το ακούσετε. "

Το ζευγάρι έκανε τη δήλωση μέσω ενός βίντεο ως μέρος του 2020 Time 100, της λίστας του περιοδικού Time με τους 100 ανθρώπους με την πιο έντονη επιρροή στον κόσμο. Ο Harry σχολίασε ότι, ενώ δεν μπορεί να ψηφίσει στις αμερικανικές εκλογές, είναι σημαντικό να εμπιστευόμαστε μόνο αξιόπιστες πηγές ειδήσεων.

"Όταν το κακό ξεπερνά το καλό, για πολλούς, είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι, διαβρώνει την ικανότητά μας να έχουμε συμπόνια και την ικανότητά μας να βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση κάποιου άλλου. Ήρθε η ώρα να μην προβληματιστούμε, αλλά να δράσουμε ", είπε. "Καθώς πλησιάζουμε αυτόν τον Νοέμβριο, είναι ζωτικής σημασίας να απορρίψουμε τη ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και την αρνητικότητα στο διαδίκτυο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ