Η Tyra Banks αφήνει να εννοηθεί ότι το Coyote Ugly μπορεί να έχει και συνέχεια

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πόση νοσταλγία μπορεί να αντέξει κανείς; Όταν μιλάμε για early 00s μάλλον αρκετή και ειδικά όταν πρόκειται για το sequel του Coyote Ugly. Μιλώντας στο The Kelly Clarkson Show, η Tyra Banks είπε: "Υποτίθεται ότι έπρεπε να έχω μια τηλεδιάσκεψη σήμερα για τη συνέχεια του Coyote Ugly. Ναι, είμαστε σε συζητήσεις για να κάνουμε το Coyote Ugly 2 ή μια σειρά".

Συζητώντας για την ακρόασή της για τον ρόλο της barwoman/ Coyote Zoe, η Banks θυμήθηκε ότι της ζητήθηκε να χορέψει για λίγα δευτερόλεπτα το Kiss του Prince, για να δείξει τις ικανότητές της. Το supermodel αποκάλυψε ότι η ομάδα casting λάτρεψε τόσο πολύ το χορευτικό της, που κατέληξε να χορέψει ολόκληρο το τραγούδι γιατί απλά "η μουσική συνεχίστηκε".

Η Tyra Banks αφήνει να εννοηθεί ότι το Coyote Ugly μπορεί να έχει και συνέχεια
Η Piper Perabo στο Coyote Ugly



Το Coyote Ugly κυκλοφόρησε το 2000 και έκτοτε μπήκε στη λίστα με τις κλασικές rom-coms. Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Violet Sanford (Piper Perabo) που φεύγει από το σπίτι του μπαμπά της στο New Jersey και μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για να συνεχίσει τα όνειρά της και να γίνει μουσικός. Για να κερδίσει χρήματα, η Sanford πιάνει δουλειά σε ένα μπαρ που ονομάζεται Coyote Ugly, όπου τα κορίτσια κερδίζουν εκατοντάδες δολάρια σε φιλοδωρήματα.