Η Mena Suvari είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

"Αυτό ήθελα σε όλη μου τη ζωή", δήλωσε η 41χρονη ηθοποιός.

Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της Mena Suvari θα γίνει πραγματικότητα σε λίγους μήνες, αφού την άνοιξη αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε στην ταινία American Beauty είναι έγκυος και, με το σύζυγό της, Michael Hope πρόκειται να αποκτήσουν ένα αγοράκι.

"Ακόμα βρίσκομαι στη διαδικασία να το δεχτώ και να πιστέψω ότι κάτι τόσο υπέροχο μου συμβαίνει". είπε η ηθοποιός στο περιοδικό People. "Είναι μια εμπειρία γεμάτη συναισθήματα. Ήταν πολύ παράξενο όταν το έμαθα –δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τώρα πρέπει να μάθω να αντεπεξέρχομαι στις αλλαγές που συμβαίνουν με την όρεξή μου, με τις συνήθειες του ύπνου μου και να μην πιέζω τον εαυτό μου, να ζητάω βοήθεια –όλα αυτά είναι δύσκολο για μια ανεξάρτητη γυναίκα", συνέχισε.

Η Mena Suvari παντρεύτηκε με τον Michael Hope to 2018 –αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για την ηθοποιό. Παρόλο που και οι δύο ήθελαν πολύ να κάνουν οικογένεια, όπως λέει η ίδια η είδηση της εγκυμοσύνης τους ξάφνιασε. Όπως είπε, είχαν μπει στη διαδικασία να προσπαθούν για τη σύλληψη ενός μωρού από την αρχή του έτους κι όλοι αυτοί οι μήνες συνοδεύτηκαν με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και πολλές απογοητεύσεις.

"Μετρούσα τη θερμοκρασία μου κάθε πρωί και κατουρούσα ένα από αυτά τα στικ που σου δείχνουν αν έχεις ωορρηξία", λέει για την περίοδο που προσπαθούσε να μείνει έγκυος. "Περιμένεις ότι θα συμβεί και δεν συμβαίνει. Έφτασα στο σημείο να νιώθω απογοήτευση και στρες".

Πηγή: Madamefigaro.gr