Η Sophie Turner 'δανείζει' τη φωνή της στην Πριγκίπισσα Charlotte

Η ηθοποιός θα συμμετάσχει στο The Prince του HBO.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sophie Turner είναι πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones θα κάνει τη φωνή της Πριγκίπισσας Charlotte στη νέα σειρά The Prince του HBO Max.

Ο δημιουργός του show, Gary Janetti, αποκάλυψε στο Instagram, "Γνωρίστε τη Charlotte- Sophie Turner @sophiet The Prince έρχεται στο @hbomax”. Η Turner έγραψε και εκείνη στο story της στο instagram, "Η Charlotte έρχεται! Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέρος αυτού του cast και να ξεκινήσω αυτή τη διασκεδαστική περιπέτεια με τον @garyjanetti”.

Η ηθοποιός είναι μέρος ενός all star cast, με τον ίδιο τον Janetti στο ρόλο του Πρίγκιπα George, τον Alan Cumming σαν τον butler του George, τον Orlando Bloom στον ρόλο του Πρίγκιπα Harry και την Condola Rashad ως Meghan Markle.

Όπως λέει το Hollywood Reporter, το The Prince, "θα ακολουθήσει τον George καθώς βρίσκει το δρόμο του, από τα 77 δωμάτια του Buckingham και τα αμέτρητα corgis, μέχρι τις πρώτες τάξεις του σχολείου”. Ο Janetti είπε για τη σειρά, "Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το HBO Max και κάνω άλλη μια σειρά για μια οικογένεια που προσπαθεί αδίστακτα να κερδίσει τον θρόνο”.