Daisy Edgar- Jones | Πως αντιμετωπίζει τη νέα καθημερινότητα εν μέσω πανδημίας

Η πρωταγωνίστρια του Normal People που αγαπήθηκε από το κοινό κατά τη διάρκεια του lockdown.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Γνωστή ως η ρομαντική Marianne της σειράς του Normal People, η Daisy Edgar-Jones χρειάστηκε να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα που έφερε η πανδημία μαζί με τη δημοσιότητα.

"Αυτή η χρονιά ήταν περίεργη για όλους μας”, είπε σε συνέντευξή της στο βρετανικό Harper's Bazaar. "Για μένα ήταν αδιανόητη”.

Από την πρεμιέρα της τον περασμένο Απρίλιο, η σειρά έγινε η πλέον δημοφιλής του BBC, ενώ ανάμεσα στο φανατικό κοινό της Marianne και του love story της βρίσκονται οι Saoirse Ronan και Jodie Comer.

"Η τηλεόραση είναι αυτή που μας βοήθησε όλους να τα βγάλουμε πέρα. Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι μέρος ενός τόσο ξεχωριστού show που άγγιξε τόσο πολύ κόσμο”.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης και τις προκλήσεις του να δουλεύει κανείς εν μέσω πανδημίας, καθώς η συνέντευξη τύπου που έδωσε για το Normal People ήταν μέσω Zoom, ενώ όταν βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των BAFTAs χρειάστηκε να κρατάει αποστάσεις με τον συμπρωταγωνιστή της Paul Mescal, καθώς τους μέτρησαν με μεζούρα. "Ήταν μια μαγική μέρα. Το διασκέδασα πολύ που με βάψανε και έδειξα τα παπούτσια μου! Τώρα φοράω τις παντόφλες μου”, είπε η Daisy.

H Edgar-Jones επέστρεψε στο πλατό για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς War of the Worlds- όπου έπρεπε να κάνει τεστ COVID καθημερινά-, ενώ σύντομα θα τη δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο θρίλερ του Adam McKay.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ