Ο Donald Trump Jr. προκαλεί στο διαδίκτυο

Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ επιτέθηκε στον Joe Biden ανεβάζοντας ένα προκλητικό βίντεο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H διάγνωση πως είναι θετικός στον κορωνοϊό φαίνεται πως δεν κρατά τον Donald Trump Jr. σιωπηλό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ όχι απλά παρέμεινε ενεργός ενώ βρίσκεται σε καραντίνα, αλλά επιτέθηκε στον Jo Biden ανεβάζοντας ένα προκλητικό βίντεο. Ο Trump Jr., αρχικά δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram για να αποκαλύψει ότι έχει βρεθεί θετικός στον "rona" όπως έγραψε, αλλά δεν είχε συμπτώματα.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Trump Jr. προώθησε το βιβλίο του Liberal Privilege, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την ταινία A Bronx Tale που απεικονίζει τον πατέρα του ως αφεντικό της Μαφίας Sonny! "Τώρα δεν μπορείς να φύγεις !!! Υπέροχο remake από το A Bronx Tale ", σχολίασε ο Trump Jr. στο κλιπ, το οποίο απεικονίζει τον Πρόεδρο Donald Trump και τους συμμάχους του ως μαχητές που χτυπούν μια ποδηλατική συμμορία κορυφαίων Δημοκρατών.

Το βίντεο με τον καβγά Trump - Biden

Ωστόσο, αργότερα, στις ιστορίες του στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον Donald Trump να ρίχνει μπουνιές στον Jo Biden  μέσα σε μπαρ ενώ στον καβγά παίρνουν μέρος οι Barack Obama, Hilary Clinton και Kamala Harris, έχοντας απέναντι τους Mike Pence, Rudy Giuliani και τον κυβερνήτη του Νιου Τζέρσει, Chris Christie. Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.