Οι Cambridges κατηγορούνται ότι παραβίασαν τον "Κανόνα των Έξι" της βρετανικής κυβέρνησης

Σε έξοδό τους με τους Wessexes την Κυριακή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge κατηγορήθηκαν ότι παραβίασαν τον "Κανόνα των Έξι" της κυβέρνησης αφού φωτογραφήθηκαν να απολαμβάνουν τη βόλτα με τους Wessexes.

Η ομάδα των εννέα επισκέφθηκε την χριστουγεννιάτικη χώρα στο κτήμα Sandringham της βασίλισσας την Κυριακή. Πρόκειται για έναν φαντασμαγορικό μονοπάτι γεμάτο φώτο, ιδανικό για μικρούς και μεγάλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δύο οικογένειες έφτασαν στο κτήμα χώρια, ωστόσο περπάτησαν μαζί το μονοπάτι. "Στις δύο οικογένειες δόθηκαν ξεχωριστά εισιτήρια για να επισκεφθούν το μονοπάτι λίγο πριν ανοίξει στο ευρύ κοινό. Έφτασαν και έφυγαν με τις δικές τους οικογενειακές ομάδες", δήλωσε μια βασιλική πηγή, προσθέτοντας: "Όπως θα γνωρίζει οποιοσδήποτε με μικρά παιδιά, υπήρχαν στιγμές στο 90-λεπτό περίπατο όπου ήταν δύσκολο να κρατήσουν τις δύο οικογένειες ξεχωριστές, ιδιαίτερα σε σημεία συμφόρησης στο μονοπάτι. "

Οι Cambridges μένουν στο Anmer Hall στο κτήμα Sandringham, ενώ ο πρίγκιπας Edward, η Sophie και τα παιδιά τους ταξίδεψαν στο Norfolk από το σπίτι τους στο Bagshot Park στο Surrey.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ